Gyógykúra

Hévíz tradicionálisan a gyógykúra, gyógykezelések, gyógyszolgáltatások kedvelt helye. Napjainkban azonban a gyógyászati szolgáltatások már kiegészültek wellness és preventív programokkal is. 

A hévízi reumatológus szakorvosi háttér nagyon erős, s folyamatosan azon dolgozik, hogy a vendégek gyógyulása érdekében mindent megtegyen. Hévíz azonban az újkori betegségekre is kínál megoldást, főleg a prevenció és rehabilitáció terén alkalmazza kiválóan a hagyományos gyógyászati eljárásokat a wellness kényeztető szolgáltatásokkal.

Dr. MOll Károly találmánya, a súlyfürdő az egyik legismertebb gyógyászati kezelés, aminek hatása világszerte ismert. A súlyfürdő mellett az iszappakolás is Hévíz nevéhez fűzödik, hisz a hévízi-tó medrét borító iszap gyógyító ereje évszázadok óta bizonyított. 

A Kaktusz Villa vendégeinek lehetősége nyílik az apartmantól 900 m-re fekvő négycsillagos szállodában, a NaturMed Hotel Carbonában igénybe venni a gyógyszolgáltatásokat, gyógykezeléseket. A gyógykúra min. 6 napos, melyben fizikai állapottól függően 6-10 kezelés tartozik bele.

A hévízi gyógykúra mindig orvosi vizsgálattal kezdődik. A kúra ideje alatt a szálloda fürdői használhatóak. 

Tekintse meg Gyógyító pihenés ajánlatunkat és tegyen Ön is az egészségért!

Vendégeink a tradicionális gyógykúrát, gyógykezelések a Szent András Reumatológiai és Rehabilitációs Kórházban is igénybe vehetik. Lehetőség van beutalóval érkező vendégnek ambuláns formában, TB kártyára, minimális térítés ellenében gyógykezeléseket igénybe venni. 

A részletekről érdeklődjön nálunk!